Från 28 grader i Göteborg till 3 grader i Ljungby

Hallå där! I torsdags vred vi om nycklarna på 3 bilar och körde mot Småland och Ljungbys tävlingar. 28 grader varmt ute och två ac som inte ville fungera som dom ska kom två av tre förare fram lite för varma.. Dessa 28 grader höll dock inte i sig då de stod 3 (!!) grader morgon nr 2 när jag skulle ut och fodra❄️❄️❄️

Eftersom vi var först på plats (bästa grejen!!) kom vi till rätta med grejer, hästar och parkering väldigt fort. Vi hade 3 ”gamla” och 2 unghästar med oss. Tarzan som bara sovit i två olika stall i hela sitt liv har varit på tårna hela helgen men de har varit en bra erfarenhet för honom. Han har bjudit på väldigt fina språng?

Curredutt har varit lite busig men samma där, hoppat väldigt fint alla rundor! Både curre och Tarzan fick avsluta helgen med varsin 0 runda vilket dom förtjänade?

De tre gamla har också skött sig bra och Dino tog hem vinsten i en av sina klasser. En vinst per helg kan man snitta på honom? När vi skulle lasta och åka hem svek den orangea jätten oss och ville inte starta.. Väldigt många timmar senare än planerat rullade den tillslut in på Toleryd och hästarna var väldigt nöjda att komma hem, allra minst Tarzan?

Här kommer lite bilder från helgen..

image
I helgen har vi invigt en hel del nya grejer från Kingsland. Tack för allt de fina vi får!!
image
Dino och Coralle har haft en liten romans i helgen där det blivit mycket mys genom gallret i korta stunder tills någon av om gjort slut för den gången..
image
Söt-Curre var väldigt trött
image
Coralle var nöjd när hon fick hämta Dinos pris!
image
Välkammad Curre som är trött på att bli fin..
image
En icke välkammad kille.. Detta är hans snabba frisyr!!
image
Indra gick på bootcamp när husse inte närvarade och Emma fick hoppa in som trimmare för dagen

image image image image image

På onsdag väntar tävling i Kungsbacka där de blir tävlingsdebut för de fyra hästarna som hoppa pay and jump på Billdal för någon vecka sedan, spännande!! 

Glöm inte kolla vår youtube för filmer på våra fina hästar! Sök på Emma emanuelsson så kommer ni till vår kanal:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *