Kattungar, youngster och tävlingsdebut

Hej! Nånting jag glömde nämna i mitt förra inlägg var en väldigt traumatisk upplevelse.. Hem från Sundbyholm skulle jag och Bosse ha med två kattungar i lastbilen som skulle vara väldigt små och inte kunna ta sig ut ur sin kartong. Jag som är väldigt rädd för katter var väldigt obekväm när jag fick den stängda kartongen, och stängd höll den sig inte länge. Dom små liven flög runt i hela bilen, upp på mig, klättrade på sätena, hoppa ner vid pedalerna, klöste mig och jag som bara försökte vifta bort dom (vågade inte bära dom..) gjorde de bara till en lek för dom?? Efter ca 1h fick vi stanna så jag fick byta till B kortsbilen och så fick Camilla ta över kattvaktspositionen!!

image

Detta var en kort sekund när dom la sig i mitt knä och sov i bilen.. De höll inte i sig så länge dock

image image

Sen var de dags för grevagården där de inte började bra med alla funktionärer på lunch vid ankomst, tog extremt lång tid innan vi kunde lasta ur hästarna, små mörka boxar och 1 häst i ett annat stall där de bokstavligen kokade inne i boxen och ingen möjlighet att hänga upp vattenhink så de låg ca 1kg spån i hinken varje gång jag kom till boxen… Annars var de en väldigt lyckad helg där Phelicia (Emmas förra tävlingshäst Phe är mamma) gjorde 2/3 felfria rundor?? Balou gjorde också jättebra ifrån sig men en avramling satte stopp för att få plats i finalen.. Daisy och Celine var båda med i sexårsfinalen!! Båda tjejerna felfria i grunden, sen hade Daisy 1 ner i omhoppningen och hamnade tyvärr utanför pris men Celine var felfri rakt igenom och tog en fjärdeplats??

image
Min absoluta favorittjej<3
image
Fröken göra precis som hon vill skäms inte över sin silvertejp utan traskar glatt runt och visar upp den
image
Celine den stjärnan!!
image
Gulliga Balou
Phelicia 5 år
Phelicia 5 år

Igår var vi också på äventyr på Billdal med 4 unghästar och gjorde deras första starter i livet. Alla gjorde de superbra med endast 4 fel på 8 rundor!!  Bådar gott inför framtiden..

image
Sagohästen var såklart felfri i både 90 och 110cm!

Hörs snart igen!!