Topp 3!

Hejsan!
Tänkte presentera några av våra hästar lite närmre (de bästa!!)

Först ut är winnerboy Dino som är och kommer alltid va number one för mig. Han har ungefär 25 olika smeknamn, dino, piggen, julegrisen, bullen, köttbullen, fläskis osv osv. Alla namn har med hans mage och kinder att göra då dom är ca 1 size för stora… Han är lite av en surgubbe och de bästa han vet är att få vara i solen och sola ifred. Får alltid skäll för att han inte går att leda då jag nån gång kanske har låtit han ta en eller två tuggor gräs på vägen. Han  kommer också alltid undan med allting han gör. De går inte att tvångsmysa med Dino men EN gång har jag faktiskt fått en puss på kinden av honom efter ca 20 minuter fjäsk.. De är en väldigt svårflörtad kille!!

En TYPISK dino-bild. Tungan är ute och letar efter socker och öronen bakåt..
En TYPISK dino-bild. Tungan är ute och letar efter socker och öronen bakåt..
Favoritvädret
Favoritvädret

FullSizeRender-4

HUR SNYGG ÄR HAN INTE!?
HUR SNYGG ÄR HAN INTE!?
FullSizeRender
Match made in heaven

Number two är universums gulligaste genomsnällaste häst man kan hitta. Världens bästa Daisy! Denna donna har inget ont i sig och skulle alla dagar  i veckan välja att mysa framför all mat i världen. Hon älskar att snutta på mina fingrar och att ligga med huvudet i knät och sova. De finns så mycket vilja och hjärta i denna häst<3 Hon ÄLSKAR att hoppa och hennes största problem är att hon vill lite för mycket ibland (lyxproblem alltså). Emma och Daisy passar som handen i handsken och jag vet att när Daisy blivit några år äldre kommer ni se henne och Emma på de största tävlingarna!

Så mycket kärlek till världens finaste häst
Så mycket kärlek till världens finaste häst
everyday...
everyday…
Hon trivs som bäst i tävlingskläderna!!
Hon trivs som bäst i tävlingskläderna!!

IMG_5765

Sen har vi Pauline. Urgulliga Paula. Så mycket prinsessa så de finns inte! Hon är vit, har lockig pannlugg och man, världens snällaste ögon och så mycket personlighet = drömhäst!! Lika mycket som hon är prinsessa är hon också speciell.. Kan inte räkna hur många gånger hon var lös första tiden hos oss, hur många TIMMAR jag spenderat på att ens få in och ut henne ur boxen, i skritten, stallet, lastbilen ja typ överallt på gården.. Hon har bara varit hos oss några månader men är en helt ny häst nu som trivs väldigt bra hos oss. Och vi trivs väldigt bra med Paula <3 Just look at this horse…

IMG_5923-2

Har båda mina favorittjejer brevis varandra, Daisy och Paula
Har båda mina favorittjejer bredvid varandra, Daisy och Paula
Urgullig<3
Urgullig<3
Mamma och Paula
Mamma och Paula

imageimage

Ska se om jag kan få några av de andra tjejerna i stallet att skriva lite om sina favoriter också 😉

/ Vendela